Ikkunahuolto

Ikkunat ja ovet ovat olennainen osa kaikkien erilaisten kiinteistöjen ja asuntojen rakennetta, jotka tulisi huoltaa n. 10 vuoden välein. 

Tekemämme huollot sisältävät esimerkiksi seuraavia toimenpiteitä:

- Aukeavat ikkunat ja ovet tiivistetään sopimuksen mukaisesti
- Ikkunapuitteet ja ovet käyntisovitetaan
- Rikkinäiset osat uusitaan tai korjataan
- Avonaiset puite- ja karmiliitokset liimataan
- Voitelua vaativat osat rasvataan
- Irtonaiset ja helisevät lasit liimataan
- Ikkunarakenteen ulkoprofiilien ja vesipeltien kiinnitys tarkistetaan ja tarvittaessa korjataan
- Ikkunoiden puiteliu’ut uusitaan

Jokainen tekemämme ovi- ja ikkunahuolto räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi. Huolloissa käytämme ainoastaan laadukkaita toimiviksi ja hyviksi todettuja vara-osia sekä tarvikkeita.

Säännöllinen ikkunahuolto tuo säästöä

Hyvin huolletut ja tiivistetyt ikkunat lisäävät asumis- tai työskentelymukavuutta, ovat helppo, turvallinen ja mukava käyttää, sekä vaikuttavat positiivisesti kiinteistön tai asunnon lämmityskustannuksiin. Tiivisteiden ajoittaisella uusimisella tai tarvittavilla lisätiivistyksillä voidaan vähentää lämmönhukkaa sekä vetoa, estää lasipintojen huurtumista sekä välttää mahdollinen veden, lumen ja ylimääräisen kosteuden kulkeutuminen ikkunan ja sitä ympäröivän seinän rakenteisiin. Lisäksi riittävin väliajoin tehty huolto, tiivistys ja tarvittava kunnostus pidentävät olennaisesti ikkunoiden käyttöikää. Huollamme ja tiivistämme lähes kaikki suomessa käytettävät ikkuna- ja ovityypit luotettavasti ja ammattitaidolla.